Petek Servisi

Wiki Article

Sizin de bunun gibi sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan binalarda veya dairelerimizde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekebilir.

Yeni yılda petek temizleme fiyatlarında değişiklik olacak mı önceden rezervasyon alabiliyormuyuz.

Tailor-made laminar movement alternatives and layouts with in-house production on your particular person production infrastructure.

Elazığ ili dahilindeki evlere hizmet verilmektedir. İlçe ve lokasyonuna göre bakmazsizin tek fiyat ile sıcacık evinizde huzurlu bir aile ortamı için yanınızdayız

With all the Mini Surroundings from PETEK, you can trust in speedy-to-set up and separately made methods with the smallest procedure or generation segments.

İstanbul çAlright kalabalık bir şehir bu sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçOkay binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artırıyor.

Ayrıca, peteklerin düzenli olarak temizlenmesi ve bakımının yapılması, evin ısısını düzenlemeye gardenımcı olabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilir.

Peteklerde koruma için gerekli koruyucu yağ vardır, bu koruyucu yağ yapılan petek temizliği yani petek yıkama çalışması ile birlikte kesinlikle petekten çıkmaz ve petek sisteminde kalır. Bu bilgilerin dışındaki yalan yanlış bilgiler saygıdeğer müşterilerimizin kafasını karıştırmasın.

Aksi bir durumda peteklerinizde eşit ve homojen sıcaklık dağılımının gerçekleşmemesi durumunda ısınma problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kombiniz çalışırken kirlilikten dolayı zorlu bir çalışma sürecine gireceğinden ömrü de kısalmış olacaktır.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

The PETEK crew is not simply available for normal company function in accordance with the required servicing intervals. We place your cleanroom program by its paces – to make petek servisi sure Protected functionality.

Extra Hamburger icon An icon accustomed to symbolize a menu that could be toggled by interacting using this type of icon.

Uzun yıllar kullanılan peteklerin ve kombilerin zamanla bakıma, temizliğe ihtiyacı vardır. Bazı kişiler veya firmalar tarafından petek temizliği petek yıkama yoktur, böyle bir çalışma fayda sağlamaz gibi anlamsız anlatımlar olabilir.

Evet efendim basınçlı makinelerimiz ile tüm kalorifer ve doğalgaz peteği temizliği yapıyoruz.

Report this wiki page